Courgetti met bloemkool-parmezaansaus

image image Voor dit recept werd ik geïnspireerd door een receptje via pinterest op de site http://joandsue.blogspot.ca Een heel gezond, heel snel klaar te maken, tevens goedkoop en toch heerlijk gerechtje !

Ingredienten: 1 bloemkool, 3 courgettes, 2 teentjes look, 4 eetlepels Griekse yoghurt, Klontje roomboter, Handje bieslook, Peper, zout, 40 Gr parmezaan.

Bereiding: De bloemkool in roosjes snijden en gaar stomen (indien niet mogelijk, koken) ; Teentjes look fijnsnijden en bakken in klontje boter; De gestoomde bloemkool in de blender doen samen met de gebakken look en boter, de bieslook, 30 Gr parmezaan, de Griekse yoghurt en een snuif zout en peper. Courgetti in spiraaltjes snijden (met behulp van een machine, dan neemt het nog geen 2 minuten) en heel kort (2talminuutjes) onderdompelen in kokend water. Serveren met de rest van de parmezaan.

Smakelijk !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s