Over

Hello lieve volgers,

Ik ben Klara, fulltime advocate in Brussel, mama van Alphonse en een echte foodie. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet in mijn keuken sta, geen halve dag zonder dat ik in mijn hoofd een nieuw recept heb bedacht en geen uur zonder dat ik mijn boodschappenlijst heb aangevuld of bewerkt. Het is een voortdurende maar heel leuke strijd om een evenwicht te vinden tussen mijn passie voor recht en mijn liefde voor de keuken. Om dit te realiseren geloof ik in plannen (planning is KEY) maar ook in het kunnen afwijken van het plan om spontaniteit alle kansen te geven.

Zo word ik licht autistisch bevonden door wie mij goed kent (nu ik reeds drie weken op voorhand weet wat de pot zal schaffen, ik ervoor zorg dat een week op voorhand alle boodschappen thuis geleverd werden, ik reeds twee weken op voorhand inplan wanneer ik zal gaan lopen/fietsen/zwemmen en vervolgens een week op voorhand de laatste gaatjes in mijn agenda vul met een bezoekje aan dat ene nieuwe biowinkeltje, hippe marktje of dat ene restaurant dat toch al te lang naar me lonkt) maar ook licht gestoord en grote fan van spontaniteit (waardoor vaak ook al mijn voorraad in de diepvries kan belanden zodat we toch nog een glaasje kunnen gaan drinken en dat laatste zonnestraaltje van de dag kunnen meepikken). Ik hou van evenwicht, van gezond eten maar ook van zondigen (voornamelijk op restaurant), ik hou van dinertjes en dansen tot in de vroege uurtjes maar ook van sporten en dit alles liefst met mijn zoontje erbij die ik in alles probeer te betrekken.

Klara’s Kitchen staat voor healthy comfort food. Gezond, evenwichtig en vooral lekker eten dat ieder bekoort (waaronder ook die lieve kleuters zoals die van mij).

Op deze wijze koken en, meer nog, creatief experimenteren met verschillende gezonde ingrediënten, is nu reeds jarenlang een centraal element in mijn leven. Ik hou ook van het geven van etentjes en het is naar aanleiding van deze etentjes en de vraag om de gemaakte receptjes te willen delen, dat ik deze blog startte in 2014. Deze blog is dus in eerste instantie voor mijn vriendinnen en ook voor mijzelf (inderdaad, zoals iedere mama haar eigen receptenboekje heeft 🙂 , maar dan online zodat iedereen die wil er ook van kan genieten). Ik ben niet goed met social media en ik vind het een last om hashtags te verzinnen maar ik geloof erin dat ook zonder deze zaken mijn blog zijn eigen leven kan leiden en kan bereiken wie het wenst.

Liefs,

Klara