Welkom!

Welkom op Klaraskitchenblog!

Hoewel een mooi introductietekstje hier wel op zijn plaats zou zijn, heb ik ervoor gekozen mijn tijd vandaag reeds in een eerste receptje te steken, hetwelk ik na deze korte verwelkoming aldus online zal plaatsen.

Mijn blog is ontstaan uit mijn passie voor eten en vooral healthy en simpel eten (snel en gezond etend de week doorkomen naast het bureauwerk door). Vooraleer ik ieder rondom mij teveel begin te vervelen met mijn healthy-food-praat, had ik gedacht dat een blog beter zou zijn om alles wat hierover voortdurend door mijn hoofd spookt, neer te pennen.

Ik zal niet enkel mijn receptjes delen maar jullie ook telkens informatie meegeven waarom je iets vooral wel moet eten!

Veel liefs,

Klara

P.S. Gelieve niet op de voorlopige lay-out te letten van de site, daar zal nog aan gewerkt worden!

Advertenties

6 gedachtes over “Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s