groene gazpacho met heel veel groentjes

gazpacho

Na een weekend met net iets te veel hamburgers en hotdogs (maar wel een heerlijk weekend @Goodwood Revival), maakte ik vanavond als voorgerecht deze gazpacho (en de overschot neem ik morgen mee naar het werk als lunch). Deze gazpacho is een variant op een groene smoothie die ik reeds eerder postte op mijn blog.

Ingrediënten:

– 2 grote handen spinazie

– 2 handen rucola

– 1 komkommer

– 1 avocado

– 2 grote handen gesneden selder uit de diepvries (ik vries altijd een portie gesneden selder in in een diepvrieszak zodat ik er twee handen van kan nemen om in deze gazpacho te gooien: op die manier is de gazpacho direct koud en dus onmiddellijk drinkbaar (zoniet dient deze toch enkele uren koud te worden in de koelkast)

– 4 tal pijpajuintjes

– 1 sjalotje

– 1 limoen

– 2 à 3 eetlepels griekse yoghurt

– 1 groene chilipeper

– peper en zout

– half blokje groentenbouillon

– water: hoeveelheid naar wens (ik gebruikte ongeveer twee glazen water)

Bereiding:

Alles mixen

Smakelijk !

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s