Lunch quinoa met zalm en avocado

image Dit gerechtje is ideaal om te maken op het werk voor je lunch. Enkel de quinoa moet je de avond voordien thuis reeds koken, de rest kan snel tijdens je middagpauze zelf. Heel eenvoudig maar heerlijk en boordevol gezonde bestanddelen. Ingrediënten voor 1 persoon: – quinoa: 1 klein glas quinoa en 2 glazen van dezelfde grootte water – 1 Groentebouillonblokje – 1 avocado in blokjes gesneden – 150 Gr verse zalm in blokjes gesneden – 3tal pijpajuintjes in ringetjes gesneden – bieslook handje vol kleingesneden – peper en zout – 2 eetlepels zure room – chinarosekiemen (of andere kiemen / scheuten) : 1 handje – sesamzaadjes 1 eetlepel Bereiding: – voor de quinoa: 1 glas quinoa samen met twee glazen water in een pot laten koken samen met de groentebouillon tot het water volledig is opgenomen (dan is je quinoa klaar); laten afkoelen – meenemen naar het werk samen met de rest van de ingrediënten die je daar in blokjes kan snijden; alles mengen. Smakelijk !

Advertentie

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Jammie! Alles bij elkaar wat ik super lekker vind 😀

  2. misssexandthecity schreef:

    Receptje bewaart en komt deze week mee naar het Paradijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s